• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

"send as" permission issue

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> "send as" permission issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
"send as" permission issue - 13.Oct.2006 12:14:38 PM   
Gregkh

 

Posts: 5
Joined: 11.Oct.2006
From: Long Island, NY
Status: offline
I am trying to assign a user1 the "send as" right to a certain mailbox.
In ADUC console I go into the properties of the user2's profile, under the security tab I add user1 and check "send as" and "receive as" permissions and OK out of everything. When user1 tries to send as user2 he gets this error message:

Your message did not reach some or all of the intended recipients.
     Subject:    test
     Sent:    10/13/2006 12:09 PM
The following recipient(s) could not be reached:
     (user's name) on 10/13/2006 12:10 PM
           You do not have permission to send to this recipient.  For assistance, contact your system administrator.
           MSEXCH:MSExchangeIS:/DC=local/DC=(domain name):MAIL1


How can I resolve this?

Thanks in advance,
Greg
Post #: 1
RE: "send as" permission issue - 13.Oct.2006 1:51:12 PM   
Gregkh

 

Posts: 5
Joined: 11.Oct.2006
From: Long Island, NY
Status: offline
UPDATE:
If I give user1 "Enterprise Admins" rights then he CAN send as user2.
Obviously this is not a good solution.

Any ideas?

Greg

(in reply to Gregkh)
Post #: 2
RE: "send as" permission issue - 14.Oct.2006 3:11:13 PM   
neilho

 

Posts: 793
Joined: 25.Oct.2004
From: UK
Status: offline
How long are you waiting after making the change?  It can take up to 2 hours for the change to take effect.

_____________________________

Neil Hobson
http://www.msexchange.org/Neil_Hobson
http://www.simple-talk.com/author/neil-hobson/

(in reply to Gregkh)
Post #: 3
RE: "send as" permission issue - 16.Oct.2006 2:55:43 PM   
Gregkh

 

Posts: 5
Joined: 11.Oct.2006
From: Long Island, NY
Status: offline
I figured it out. User 2 is a domain Administrator. For some reason it doesnt allow a domain user to send as a domain administrator. I tried sending as a domain user and then it worked. Also note that right after I configured the permissions I did not have to wait any time period, it worked right away.

Thanks for the help

Greg

(in reply to neilho)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> "send as" permission issue Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter