• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ADC connection problem in Exch 2003

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> ADC connection problem in Exch 2003 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ADC connection problem in Exch 2003 - 20.Oct.2003 3:44:00 PM   
kikker

 

Posts: 1
Joined: 20.Oct.2003
From: france
Status: offline
Hello, i meet this problem when trying to run adc connection:

To begin, run the Data Collection tool in Step 2.
Data Collection stopped. Check the ADCTools.log file for the cause. Then repeat Step 2.

Server exchsrv.toto.net:389 is not an Exchange 5.5 server or an SRS service.

exhcnage is launching and listening in 389 port, dont understand why cant connect and its same thing when using admin console, a browse say me that no server exchange installed.

[ October 21, 2003, 11:57 AM: Message edited by: kikker ]
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> ADC connection problem in Exch 2003 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter