• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Activesync Retention not working

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> Activesync Retention not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Activesync Retention not working - 16.Oct.2008 11:08:31 AM   
sipstate001

 

Posts: 67
Joined: 20.Jun.2008
Status: offline
I created an activesync policy and set the sync settings for calendar to 1 month and email to 2 weeks.

I have a win mob 6 professional.

When I get connected... I should be able to sync "up to" 1 month on my calendar and "up to" 2 weeks on my email.

This policy is not working.  I can go onto my device and go to sync menu... options... and change my calendar "as the customer" to 3 months... and it works.

The retention sync settings policy should only allow "up to" 1 month.

Anyone have any idea's on why I'm having a problem with this? 
PS ** on CAL license. 

Everything else is working as far as password policys, wirless, infrared, interval, syncing desktop etc.

2 types of devices I'm using on this is Mogul 6800 and MC75.

I would appreciate any insight anyone would have.

Thanks.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> Activesync Retention not working Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter