• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Another Autodiscover problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> Another Autodiscover problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Another Autodiscover problem - 1.Apr.2008 4:55:51 AM   
petoulachi

 

Posts: 15
Joined: 21.Jan.2008
Status: offline
Hi,

We have migrated to Exchange 2007 with success. But I have a little problem with my roaming users using Outlook Anywhere. There are sync issues, said that the OAB Url could not be located.

Fine, I had forgotten to add a Host (A) entry on my dns for autodiscover.mydomain.com. So I had it, but now I'm having trouble to publish it via ISA 2006.
I already have a web listener for OWA/Outlook Anywhere, using my certificate for the domain name owa.mydomain.com. This certificate have other domain name, including autodiscover.mydomain.com.
So I just add a new Web publish rules for the name Autodiscover.mydomain.com.

First, I had an 500 Internal Server Error The target principal name is incorrect error. Ok, I assume that my certificate does not have autodiscover.domain.com as primary name. So I set my pblish rule to use owa.mydomain.com instead, and make sure that I had uncheck "Forward the original host header instead of the original one"
Now, I'm having a 403 Forbidden. The server denied the specified Uniform Resource Locator (URL) error.

As I'm a little lost any help would be greatly appreciated :)
Post #: 1
RE: Another Autodiscover problem - 1.Apr.2008 6:12:03 AM   
Elan Shudnow

 

Posts: 897
Joined: 4.Jan.2007
From: Chicago, IL
Status: offline
Check out my article here on how to publish Exchange services including the Autodiscover service at the following URL:
http://www.shudnow.net/2007/07/15/publishing-exchange-2007-autodisover-in-isa-2006/

One of the things is that ISA 2006 will only read the CN or the 1st SAN name, so you have to trick ISA to make autodiscover publishing to work.  I explain how to do that.

< Message edited by Elan Shudnow -- 1.Apr.2008 6:13:39 AM >


_____________________________

Elan Shudnow
Exchange MVP
http://www.shudnow.net

(in reply to petoulachi)
Post #: 2
RE: Another Autodiscover problem - 2.Apr.2008 9:47:46 AM   
petoulachi

 

Posts: 15
Joined: 21.Jan.2008
Status: offline
It was exactly what I needed. My bad, don't search on your so good website before asking !

Now everythings work perfectly, thanks a lot for your help !

(in reply to Elan Shudnow)
Post #: 3
RE: Another Autodiscover problem - 2.Apr.2008 12:39:16 PM   
Elan Shudnow

 

Posts: 897
Joined: 4.Jan.2007
From: Chicago, IL
Status: offline
Glad it worked for you!

_____________________________

Elan Shudnow
Exchange MVP
http://www.shudnow.net

(in reply to petoulachi)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> General >> Another Autodiscover problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter