• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Auto forward Issue

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Auto forward Issue Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Auto forward Issue - 12.Apr.2011 4:57:32 AM   
Balajim

 

Posts: 1
Joined: 12.Apr.2011
Status: offline
Hi

I have recently setup a auto forward rule in one of our public folder. The actual request was to forward emails to another email. Below are the details.

Any email that are addressed directly to(sent to) xyz@domain.com public folder should get forwarded to zyx@domain.com. It should not forward to zyx if xyz email address is marked in CC.

So i have deselected the CC option in the auto forward rule. However for some reason even if xyz is marked in cc it still forwards the email to zyx.

I have removed the rule and recreated. Still no success.
I have tested the same onto another public folder and it works perfectly fine.

I couldnt figure out the reason ? Could someone please help

Regards
Balaji
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Auto forward Issue Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter