• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Can't login to E2K3 mailboxes after move

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Can't login to E2K3 mailboxes after move Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Can't login to E2K3 mailboxes after move - 11.Feb.2011 11:38:12 AM   
nufinis

 

Posts: 2
Joined: 22.Nov.2003
From: Toronto, Canada
Status: offline
I've installed a new exchange server to replace old one.  Installed W2K3 R2 server including all SP and updates, joined domain, all ok. Installed E2K3 SP2, all  ok.  Moved a couple of mailboxes from old exchange to new exchange, moved ok

But user's could not login to their Outlook (or OWA), just kept getting prompted for username and password.  If you give the user local admin rights on new exchange server everything works fine.

Any idea's please
Post #: 1
RE: Can't login to E2K3 mailboxes after move - 11.Feb.2011 12:01:30 PM   
Nazim

 

Posts: 170
Joined: 23.Oct.2008
Status: offline
verify if "Integrated Windows Authentication" is checked.
location - open IIS Manager, Web Sites, Default Web Site, RPC properties> Directory Security> Authentication Methods

(in reply to nufinis)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Can't login to E2K3 mailboxes after move Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter