• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Certain users can't connect to OWA

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> Certain users can't connect to OWA Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Certain users can't connect to OWA - 15.Dec.2009 4:24:10 AM   
moms_1020

 

Posts: 2
Joined: 4.Dec.2009
Status: offline
I have searched and searched and cannot find an answer to my problem.  We
have Exchange 2003 with front-end and two back-end servers. The users of one of back-end server can connect to owa while the other users who theirs database are stored on the other server back-end can not logon... they receive
the "Make sure your domain\user name and password are correct, and then try
again" error.

I did try going to the AD account, security tab, advance, check the
"inherit" checkbox after reading a thread from someone else with a very
similar problem.
This did not help, even after giving it time to replicate.


If anyopne out there can help, it would be greatly appreciated.

Thanks,

Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Outlook Web Access >> Certain users can't connect to OWA Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter