• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Connectivity tools keep failing

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Connectivity tools keep failing Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Connectivity tools keep failing - 12.Dec.2014 5:00:25 PM   
momoski

 

Posts: 1
Joined: 12.Dec.2014
Status: offline
I am at the step of testing the connectivity of outlook before migrating to office 365.

Unfortunately the connectivity test never passes. It keeps hanging on:
Testing TCP port 443 on host https://xxx.xxx.nl to ensure it's listening and open.
The specified port is either blocked, not listening, or not producing the expected response.

But OWA works fine. When running portqry I see port 443 is listened to. I really don't know what goes wrong here. And I am afraid I cannot continue the migration to Office 365.

Please help.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Connectivity tools keep failing Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter