• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Domino Connector issue: MachineName value is Invalid

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Migration >> Domino Connector issue: MachineName value is Invalid Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Domino Connector issue: MachineName value is Invalid - 4.Apr.2012 9:02:18 PM   
Derrick.Takendu

 

Posts: 1
Joined: 4.Apr.2012
Status: offline
I've got a coexistence between Domino and Exchange while migrating to the latter, however my Domino Directory connector started giving the following error: "Machine Name Value is Invalid". Below is a copy of the settings taken from Powershell using Get-DominoDirectoryConnector, as you can see the ComputerName Field is blank. I've tried removing the connector using both the GUI and powershell however I still get the same error.

Can someone please tell me how I can edit the ComputerName Field or delete the connector?

I'm running Exchange 2007 SP3 on Windows Server 2008 R2 Hyper-V VM.

ConnectorType : Directory
ForeignDomain :
RoutableExchangeDomains : {domain.com}
ExportADGroups : True
ExportADContacts : True
GlobalCatalog : DomainController.domain.com
DirSyncIntervalMinutes : 15
TargetNamesAndAddressBook : names.nsf
SourceDominoDomains : {DominoDomain}
ExportDominoGroups : True
ExcludeDominoGroups : {OtherDomainServers, LocalDomainServers, LocalDomainAdmins}
ADExportContainers : {OU=Exchange Users,DC=Domain,DC=com}
ADImportContainer : OU=Notes Users,DC=Domain,DC=com
Name : Server Domino Directory Connector
Identity : Server-DominoDirectoryConnector
Guid : xxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx
ComputerName :
DominoServer : Notes/Server
NotesINIFile : C:\Program Files (x86)\IBM\Lotus\Notes\notes.ini
NotesPassword : System.Security.SecureString

< Message edited by Derrick.Takendu -- 4.Apr.2012 10:15:31 PM >
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Migration >> Domino Connector issue: MachineName value is Invalid Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter