• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exch 2007 to new Server - Unable to mount database (hr=0x80004005,ec=1011)

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Migration >> Exch 2007 to new Server - Unable to mount database (hr=0x80004005,ec=1011) Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exch 2007 to new Server - Unable to mount database (hr=... - 5.Feb.2011 1:50:31 PM   
Mathiau

 

Posts: 59
Joined: 22.Jun.2005
From: Costa Rica
Status: offline
I followed this guide on moving our mail store to a new server:

http://www.msexchange.org/tutorials/Moving-Exchange-Server-2007-database-Mailbox-servers.html

everything worked fine up until i had to mount the database again, on that site at

Figure 10: Moving the configuration for all the mailboxes from srv-mbx01\sales to srv-mbx02\sales

The mailbox wont mount and i get this error (attached code snippet)

I read over some KB articles and a few post on here talking about

http://support.microsoft.com/kb/925825

One suggestion is

Method 2: Add the Exchange Servers group to the "Manage auditing and security log" policy

But i can not locate that option on my domain controllers so i cant add anyone to that policy, assuming that is the problem, i have 3 DC's, replication is working correctly.

Anyone have any suggestions?

Setup:

Windows Server 2008 x64 DC's (3)
Exchange 2007 SP1 x64 (Mail-Exch01
Exchange 2007 SP1 x64 (Mail-Exch03) <--- hnew server

Microsoft Exchange Error
--------------------------------------------------------
Failed to mount database 'True'.

True
Failed
Error:
Exchange is unable to mount the database that you specified. Specified database: MAIL-EXCH03\First Storage Group\True; Error code: MapiExceptionCallFailed: Unable to mount database. (hr=0x80004005, ec=1011)
.




--------------------------------------------------------
OK
--------------------------------------------------------


_____________________________

=]]]]]]]] will get there eventually [[[[[[[[=
Post #: 1
RE: Exch 2007 to new Server - Unable to mount database ... - 5.Feb.2011 2:14:12 PM   
Mathiau

 

Posts: 59
Joined: 22.Jun.2005
From: Costa Rica
Status: offline
Well, looks like i fixed it.

I had created a directory on

F:\DataStore\FSG\file.edb

it would not mount, i then decided, why not use the exchange "Move Database Path" maybe it will change something.

So i created a new directory

F:\DataStore\

and moved the file there, it moved succesfully and and the file now mounts.

_____________________________

=]]]]]]]] will get there eventually [[[[[[[[=

(in reply to Mathiau)
Post #: 2
RE: Exch 2007 to new Server - Unable to mount database ... - 24.Nov.2012 9:36:52 AM   
nelson

 

Posts: 74
Joined: 5.Dec.2010
Status: offline
You may try the following steps:

1. Create a backup of your MailboxDB folder.
2. Execute "eseutil.exe /mh database.edb"  to check and verify that database is in the 'Clean Shutdown' state. If database is in Dirty shutdown state, here is a solution to fix this error: Tips to Fix Exchange Dirty Shutdown Error

3. Go EMC => Organization =>> Mailbox =>> open your mailbox database properties  and enable checkbox "Database can be overwritten on restore".
4. Try to Mount.

< Message edited by zbnet -- 11.Jul.2013 2:14:37 AM >
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Migration >> Exch 2007 to new Server - Unable to mount database (hr=0x80004005,ec=1011) Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter