• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exchange 2003 Service Pack 1 Will not install, HELP!

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Exchange 2003 Service Pack 1 Will not install, HELP! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exchange 2003 Service Pack 1 Will not install, HELP26.May2005 6:22:00 PM   
xsabre

 

Posts: 10
Joined: 25.May2005
From: Canada
Status: offline
when I run the update.exe file, I get an error of....

"A fatal setup error has occurred. Look at C:\dounments and settings\administrator\local settings\temp\eventlog.txt for more information. Canceling Setup."

Then when I go to that file. I shows me this...

[05/26/05,16:25:14] setup.exe: [2] ModuleID not found in map in GetSetupComponentByModuleID() -- [{DA943894-7A14-4FFF-BBDC-C004FAE2310B}]
[05/26/05,16:25:14] setup.exe: [2] ModuleID not found in map in GetSetupComponentByModuleID() -- [{94B7AD3E-0B63-42AC-A542-082ED1F78787}]
[05/26/05,16:25:14] setup.exe: [2] ModuleID not found in map in GetSetupComponentByModuleID() -- [{ECD1A63D-DBAF-442C-BF46-904364A96B00}]
[05/26/05,16:25:14] setup.exe: [2] ISetupComponent had an InstallProblem while trying to set install action override
[05/26/05,16:25:14] Dependency Manager: [2] CDependencyManager::ValidateDependencyStates() : The dependency of Microsoft Exchange Messaging and Collaboration Services on Microsoft Search is not satisfied.
[05/26/05,16:25:14] Dependency Manager: [2] Component default action settings do not satisfy dependencies. Components are being set to IR_NOTHING.
[05/26/05,16:25:14] setup.exe: [2] Run() : RunLoadSetup(), an exception has occured.

I'm running Windows 2003 SBS Prem with service pack 1

[ May 26, 2005, 06:24 PM: Message edited by: tsap ]
Post #: 1
RE: Exchange 2003 Service Pack 1 Will not install, HELP... - 27.May2005 10:07:00 AM   
pjhutch

 

Posts: 3578
Joined: 21.Jul.2001
From: W Yorks, England
Status: offline
It sounds as if I cannot find the Exchange components on the Server. Is Exchange 2003 actually installed and running?

(in reply to xsabre)
Post #: 2
RE: Exchange 2003 Service Pack 1 Will not install, HELP... - 27.May2005 11:09:00 AM   
xsabre

 

Posts: 10
Joined: 25.May2005
From: Canada
Status: offline
yes, I have mailboxes and everything. I have it working on client desktops and on outlook web access.

One thing that is a little diff is, I have the database on a diff hard drive, on the same computer.

[ May 27, 2005, 11:15 AM: Message edited by: tsap ]

(in reply to xsabre)
Post #: 3
RE: Exchange 2003 Service Pack 1 Will not install, HELP... - 27.May2005 11:34:00 AM   
xsabre

 

Posts: 10
Joined: 25.May2005
From: Canada
Status: offline
well this is odd....

I went to add/remove programs and clicked on "Windows Small Business Server 2003", It started loading up and asked for CD1. I put the cd in, and It showed me what I currently had installed. I was going to reinstall exchange, but I did'nt..., I simply click cancel. Then I thought...., well if the install program can find my exchange install..., why can't the exchange update.exe find it. So I clicked on the update.exe once more. Then it worked...., and installed fine.

(in reply to xsabre)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Exchange 2003 Service Pack 1 Will not install, HELP! Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter