• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exchange 2003 owa front end server not working with exchange 2000 back end server

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Exchange 2003 owa front end server not working with exchange 2000 back end server Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exchange 2003 owa front end server not working with exc... - 25.Apr.2006 6:32:22 PM   
mritorto

 

Posts: 2
Joined: 12.Mar.2004
From: new jersey
Status: offline
Hi everyone,
>
> I am having problems getting my new Exchange 2003 owa server to
work
> correctly.
>
> I have the front end - Exchange 2003
> The dcs are win2k
>
> the backend is exchange 2000.
>
> When I connect to my front end server I prompted for my password 3
> times and then I get an access denied.  I never get redirected to
my
> backend.
>
> I have tried basic authentication and intergated authentication.
>
> I made sure that the iis settings matched the exchange protocol
> settings.
>
> With basic authentication I have tried both \ alone and the domain
> name alone and still it doesn't work.
>
> Any ideas or feed back would be appreciated.

I am not going thru the firewall since I am doing it behind our firewall on the lan
>
> Marc
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Exchange 2003 owa front end server not working with exchange 2000 back end server Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter