• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exchange 2007 ActiveSync issues for some users only

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> Exchange 2007 ActiveSync issues for some users only Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exchange 2007 ActiveSync issues for some users only - 10.Mar.2015 1:45:46 AM   
sphilip

 

Posts: 24
Joined: 21.Jul.2004
From: Dubai
Status: offline
We are on Exchange 2007 SP2, our users are connected on the mobiles using the ActiveSync, allof a sudden all users were unable to connect to emails on their mobiles.

We recreated the activesync virtual directory and 80% of the users are back online.however some users are not able to sync and some wont even connect.

On checking IIS logs we get the error code of 200, 401 & 503. Why is this happening only with few users. Kindly advise on how to resolve this.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> Exchange 2007 ActiveSync issues for some users only Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter