• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exdepoly Error

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Exdepoly Error Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exdepoly Error - 27.Oct.2003 9:34:00 PM   
ogre79

 

Posts: 1
Joined: 27.Oct.2003
From: Ft Worth
Status: offline
I am upgrading to Exchange 2003 and following MicrosoftĂs documentation. I run Exdeploy and receive:

˘+ Exchange 5.5 Server: txexc002
+ Global Catalog Server: txads001
+ Tools run: DSScopeScan, and OrgNameCheck.

- Error: Could not connect to the Exchange 5.5 server 'txexc002'. Tools that require an Exchange 5.5 server will not runÓÓ.÷

All other tests run fine. I can telnet to txexc002 389 and connect fine. All servers are independent, not running Exchange 5.5 on AD servers. All servers are on the same subnet. I have 2 sites and 6 servers are in one site, all 6 have this issue. Any help would be great.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Exdepoly Error Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter