• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

NO World Wide Web Publishing Service

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> NO World Wide Web Publishing Service Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
NO World Wide Web Publishing Service - 3.Jan.2007 8:31:29 AM   
yguelce

 

Posts: 86
Joined: 24.Oct.2006
Status: offline
I had to completely remove Exchange install of both node on the cluster. Followed the Microsoft manual removal procedure, toward the end I was instructed to remove the IIS components from add/remove. Now I'm trying to reinstall the Exchange again and the WWW services will no reinstall. I have removed the install the WWW services three times, and it doesn't appear in the list of services. Please help this is happening on both servers.

Thanks
Post #: 1
RE: NO World Wide Web Publishing Service - 3.Jan.2007 10:54:41 AM   
yguelce

 

Posts: 86
Joined: 24.Oct.2006
Status: offline
Okay, I think the problem is solved. I had to removed the IIS conponnents including the Common Files before it would reinstall the WWW services. It doesn't quite make sense since www is a separate services. But that's the fix. Thanks

(in reply to yguelce)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> NO World Wide Web Publishing Service Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter