• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA and Activesync saying mailbox is been moved

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Mobility >> OWA and Activesync saying mailbox is been moved Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA and Activesync saying mailbox is been moved - 30.Nov.2010 11:42:00 PM   
ExchangeCons

 

Posts: 1
Joined: 30.Nov.2010
Status: offline
Hi I have a customer with a cross site dag. The ad sites and services were set up post exchange installs. Both servers have all CAS mailbox and HT installed.

After the sites were created the exchange server that is in one of the new sites had all its services stop (IP didnt change) and cpu was at 100% from the exchange indexing service. The customer has since got the server back online and the DAG is healthy, users can access their mailboxes via outlook however cannot access via owa or sync their phones. The following message is received when logging on to owa

You weren't able to sign in because the mailbox is being moved. You won't be able to access it until the move is complete. Please wait and try again later

Any ideas on how to resolve this would be appreciated.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Mobility >> OWA and Activesync saying mailbox is been moved Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter