• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA has problems sending sometimes.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> OWA has problems sending sometimes. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA has problems sending sometimes. - 3.Nov.2011 12:35:31 PM   
harpbill25

 

Posts: 11
Joined: 20.Jan.2009
Status: offline
I have been using OWA for Exchange 07 for about 3 years and have never been able to figure this problem out.  For some reason OWA sometimes has a hard time replying and sending messages and almost never will send an attachment with any size to it.  I was wondering if it could be my ISP messing me up with this.  My exchange is sitting on a dsl connection of 3mg/768k down.  This service is not dedicated and is also running a business office with about 50 machines.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> OWA has problems sending sometimes. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter