• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA problems

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> OWA problems Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA problems - 14.Jun.2007 9:55:31 AM   
phil100

 

Posts: 47
Joined: 14.May2007
Status: offline
I've been trying to setup OWA on our exchange 2007 server. Now i've created a ssl certificate using ssl1.0 (iis resources 6.0), it's added itself to the server ok.

I used the following tutorials:
http://www.msexchange.org/tutorials/Creating-Certificate-OWA2003-SelfSSL.html

When you try and log on, https://xxx.xxx/exchange, it says "there is a problem with the website's security certificate" - continue to the website.

It doesnt give you the option to install/view the certificate

The username/password box will then pop up, enter your details and it takes you to a "cant display the website"

I'm obviously missing something here, any ideas anyone?

edit: I've just tried to log on with any old details, and i was kicked out. So the authentication is working

Thanks



< Message edited by phil100 -- 14.Jun.2007 10:08:50 AM >
Post #: 1
RE: OWA problems - 14.Jun.2007 10:29:23 AM   
Henrik Walther

 

Posts: 6928
Joined: 21.Nov.2002
From: Copenhagen, Denmark
Status: offline
If this is a production environment I would consider buying a SSL certificate from a 3rd party certificate authority (CA). This doesn't have to be an expensive experience as you can get a certificate for 20$ nowadays (from GoDaddy.com).


_____________________________

HTH
Henrik Walther
Lead Moderator/author
MSExchange.org

Follow me on Twitter!

(in reply to phil100)
Post #: 2
RE: OWA problems - 14.Jun.2007 10:40:39 AM   
phil100

 

Posts: 47
Joined: 14.May2007
Status: offline
It's a test environment at the moment, as it's only the 2007 trial.

(in reply to Henrik Walther)
Post #: 3
RE: OWA problems - 14.Jun.2007 11:10:57 AM   
phil100

 

Posts: 47
Joined: 14.May2007
Status: offline
I've got it now guys, i'd missed the default domain out on OWA


(in reply to phil100)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> OWA problems Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter