• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes - 8.Jan.2003 11:45:00 PM   
Stupid

 

Posts: 36
Joined: 8.Jan.2003
From: Houston
Status: offline
This thing happens to me personally. I think i may have answered a wrong question when i opened OWA at the first time. Now, my OWN only displays 'Loading'. Neither Folders nor Shotcuts button works, nor can I see any mesgs. In the mesg window, it only shows 'Loading'.

What's the matter?

[ January 08, 2003, 11:45 PM: Message edited by: Stupid ]
Post #: 1
RE: Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes - 17.Jan.2003 1:45:00 PM   
Guest
Upgrade to IE6.

(in reply to Stupid)
  Post #: 2
RE: Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes - 17.Jan.2003 4:12:00 PM   
Stupid

 

Posts: 36
Joined: 8.Jan.2003
From: Houston
Status: offline
It is IE6

(in reply to Stupid)
Post #: 3
RE: Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes - 4.Feb.2003 6:23:00 PM   
Guest
I think the problem could be that it is taking a LONG time to download your email.

I get this too on some browsers that don't paginate the contents of my inbox. If I change the view to 'Unread Messages' when this happens I get to see these quite quickly.

Am actually looking for a solution that will make OWA paginate on all browsers.

(in reply to Stupid)
  Post #: 4
RE: Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes - 7.Feb.2003 7:31:00 PM   
Guest
That also happens to me, I have installed the IE 6.0 SP1 and it does not work. If you have any ideas, please tell me at germanp@idecnet.com

(in reply to Stupid)
  Post #: 5
RE: Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes - 27.Feb.2003 12:25:00 AM   
Guest
There appears to be a bug with IE6 and OWA. MS have posted a fix to do with changing language, but it doesn't work (322185). My solution, run Netscape as your browser ;-)

(in reply to Stupid)
  Post #: 6
RE: Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes - 11.Mar.2003 9:44:00 PM   
theoh

 

Posts: 5
Joined: 27.Feb.2003
From: CA
Status: offline
I have found out that when having a firewall in between the OWA server and you causes this. Well at least at my network. It's funny because I have Zone Alarm installed on my computer, and whenever I have it on, i get the same symptoms, "loading"... But as soon as I turn it off and reopen IE6, everything works just fine. I think there is a port that needs to be open? I don't know, this is just what i've found out. Can anybody help on this problem? Thanks

(in reply to Stupid)
Post #: 7

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Outlook Web Access Does Not Display Mailboxes Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter