• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

PDF Attachments Missing or Corrupt in OWA

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> PDF Attachments Missing or Corrupt in OWA Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
PDF Attachments Missing or Corrupt in OWA - 20.Apr.2011 9:52:44 AM   
kdoll

 

Posts: 33
Joined: 3.Feb.2011
Status: offline
I have a user who is now unable to recieve attachments. The attachment comes through our spam filter just fine but does not open in OWA (blank page). When I right click and select "save target as" I get an error that says "Internet Explorer cannot download attachment.ashx from <server.domain.net>. When viewing this message in Outlook there is a paper clip indicating an attachment but when you open the message there is not anything attached. When the message is forwarded the message does not even show the paper clip.

This happens to every message with this attachment from this specific sender. If this sender sends the document in another format (i.e. .docx) it works fine. If a 3rd party forwards the email with the attachment, the document comes through fine.

Exchange 2007 with Outlook 2007. Spam filtering is Barracuda. OWA is through TMG server.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> PDF Attachments Missing or Corrupt in OWA Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter