• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Public folders not showing up after replication

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Public folders not showing up after replication Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Public folders not showing up after replication - 10.Jun.2004 3:54:00 PM   
abuthemagician

 

Posts: 16
Joined: 10.Jun.2004
From: Brunswick Maine
Status: offline
We are migrating from 2000 to 2003 and i have setup all my public and system folders to replicate to the new server. When i look at the replication status on the 2000 box, it tells me that all the folders are replicated and are syncd. However, when i look at the public folder instances on the 2k3 box, nothing but the regular system folders show up. Also, if i go to the 2000 exchange admin and look at the public folders under admin group and connecting to my new 2k3 box they show up, but when i do it from 2k3 system manager they do not show up. Any ideas? "[Confused]"
Post #: 1
RE: Public folders not showing up after replication - 10.Jun.2004 3:57:00 PM   
abuthemagician

 

Posts: 16
Joined: 10.Jun.2004
From: Brunswick Maine
Status: offline
also i get this when i use pfmigrate.wsf using this string:

cscript pfmigrate.wsf /S:mail /T:mail2 /A /n:5 /SF

Microsoft Exchange Public Folder Migration Tool

Thu Jun 10 09:38:23 EDT 2004

Source Server: MAIL Version 6.0 (Build 6249.4: Service Pack 3)
Target Server: MAIL2 Version 6.5 (Build 7226.6: Service Pack 1)
WMI Server: MAIL2

Add Replica Mode in progress.

Analysis of 0 folders with replica on 'MAIL' completed.

0 folders without replica on 'MAIL2'.
The analysis was limited by the /n parameter.
No folders were affected by the requested change.

Thu Jun 10 09:38:34 EDT 2004

--------------------------------------------------------------------------------

(in reply to abuthemagician)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Public folders not showing up after replication Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter