• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Reinstalling Outlook Web Access and Having Trouble

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Reinstalling Outlook Web Access and Having Trouble Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Reinstalling Outlook Web Access and Having Trouble - 16.Jul.2002 12:23:00 AM   
tlpearson

 

Posts: 2
Joined: 16.Jul.2002
From: NC, USA
Status: offline
I have a client with windows 2000 small business server and during the process of applying various security patches I ran the IIS Lockdown Tool. This tool completely messed up IIS. I reinstalled IIS from scratch and then reinstalled Exchange 2000 to add the virtual directories back. Then I applied SP2 to exchange. Everything is fine until after you put in your password to get into the web access. I get this HTTP Error 500 or (This handle is invalid) in non friendly error msgs. Any clue on how to fix this or the proper way to set OWA back up from scratch without killing exchange 2000 entirely? Any thoughts are greatly appreciated.

Tim Pearson
A+, Network+, MCP, MCSA
BTS Networks
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Reinstalling Outlook Web Access and Having Trouble Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter