• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Setting up FE Server

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Setting up FE Server Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Setting up FE Server - 26.May2010 12:27:57 PM   
another_person

 

Posts: 23
Joined: 26.May2010
Status: offline
Hi, we're trying to setup a front end server so we could get OWA, OMA, and activesync to work. Right now, we're trying to get everything to work on our backend server and within our domain because OWA was working at one point off site, but then we found out that we should have a front end server, so we installed a front end server with exchange on it.

Right now, we can go to domain/exchange and pull up the exchange web from any computer on our domain. When we try https://domain/oma, it gives a "A System error has occurred while processing your request. Please try again. If the problem persists, contact your administrator."

any ideas?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Setting up FE Server Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter