• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Spam problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Server Security >> Spam problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Spam problem - 7.Apr.2004 7:55:00 PM   
davidkay

 

Posts: 1
Joined: 7.Apr.2004
From: UK
Status: offline
My Exchange server has virtually ground to a halt and is sending tens of thousands of messages to the bad mail queue. Some get through to the send queue if addressed from @mydomain.
This continues even after disconnecting the server from the network!
The only way I can get the server back up to speed is to stop the SMTP service.
I have checked for a virus but it appears clean.
Any ideas??
Post #: 1
RE: Spam problem - 13.Apr.2004 2:26:00 PM   
pjhutch

 

Posts: 3578
Joined: 21.Jul.2001
From: W Yorks, England
Status: offline
Sounds as if the Exchange server is used as a relay server. I would seriously consider putting effort into re-checking configuration and make sure unauthorised relaying is stopped!

(in reply to davidkay)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Server Security >> Spam problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter