• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Test ECP 2013 SP1 The server didn't return a user context cookie

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Management >> Test ECP 2013 SP1 The server didn't return a user context cookie Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Test ECP 2013 SP1 The server didn't return a user conte... - 1.Jun.2014 4:34:19 AM   
amin moghim

 

Posts: 1
Joined: 1.Jun.2014
Status: offline
Hi

No one in Our Organization can use ECP

this is the test result:

Test-EcpConnectivity | fl scenario,result,error


Scenario : Sign in
Result : Failure
Error : The server didn't return a user context cookie.

Scenario : Sign in
Result : Failure
Error : The server didn't return a user context cookie.

Scenario : Sign in
Result : Failure
Error : The server didn't return a user context cookie.

Scenario : Sign in
Result : Failure
Error : The server didn't return a user context cookie.

also when i see ECP log files at inetpub\logs\LogFiles folders the ecp has 401 0 0 0 error

Dear experts plz help me
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2013] >> Management >> Test ECP 2013 SP1 The server didn't return a user context cookie Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter