• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Transport Rule Won't work with 2 Conditions

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Transport Rule Won't work with 2 Conditions Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Transport Rule Won't work with 2 Conditions - 6.Jan.2011 7:25:10 PM   
zaxxon1234

 

Posts: 1
Joined: 6.Jan.2011
Status: offline
Hope this isn't too much of a newb quetion. I am trying to setup a very simple transport rule that will copy any mail to and from an employee to their supervisor. If I add the conditions "to people" and "from people" (and put in the employees name) and then in the action section "copy message to address" (and add supervisors email) the rule won't work. Once I remove one of the conditions it works fine. Do I really need to create 2 rules for this.

Thanks,

Shawn
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Transport Rule Won't work with 2 Conditions Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter