• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Updating A/P cluster

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Updating A/P cluster Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Updating A/P cluster - 20.Jan.2005 5:51:00 PM   
XMagnusX

 

Posts: 5
Joined: 29.Nov.2004
From: Suede
Status: offline
Hi I am a bit rusty so I need some refresh on the subject.
I am installing a hotfix that does not require a reboot on a Exchange 2003 cluster.

Correct me if I am wrong

1. Instal fix on passive node.
2. Move virtual server to passive node
3. Install the fix on the last node.
4. Move the virtual server back.

This fix requires that the IS is to be restarted so when should I do that, when the fix is installed on both nodes I guess but will that trigger the cluster service to move things around?

thanks

Magnus
Post #: 1
RE: Updating A/P cluster - 20.Jan.2005 6:21:00 PM   
Henrik Walther

 

Posts: 6928
Joined: 21.Nov.2002
From: Copenhagen, Denmark
Status: offline
Sounds correct to me too...

(in reply to XMagnusX)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Updating A/P cluster Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter