• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Web app sending email through Exch 2007 problems?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Web app sending email through Exch 2007 problems? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Web app sending email through Exch 2007 problems? - 30.Apr.2007 12:05:36 AM   
Marketsync

 

Posts: 1
Joined: 30.Apr.2007
Status: offline
We have a web app that sends emails to customers, such as order confirmations. We just upgraded to Exchange 2007 from 2003. The web app would send the email to Exchange 2003, then onto the customer. However since upgrading to Exchange 2007, this no longer works. If the recipient email is part our domain, it works fine, however it doesn’t work for emails that are actually going to customers. Any ideas?
Post #: 1
RE: Web app sending email through Exch 2007 problems? - 4.May2007 2:40:06 PM   
t0ta11ed

 

Posts: 288
Joined: 2.Feb.2007
From: Mars
Status: offline
You need to setup a recieve connector to allow relaying from the system trying to send the mail. 

(in reply to Marketsync)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Message Routing >> Web app sending email through Exch 2007 problems? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter