• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

active sync not working

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Mobility >> active sync not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
active sync not working - 5.Jan.2010 6:53:44 PM   
riicky90

 

Posts: 6
Joined: 5.Jan.2010
Status: offline
hi all..

i have a windows server 2003 enterprise sp2 installation with exchange 2003.
Everything works fine exept the active sync on my mobile phone.
when i want to connect the authentication works fine, after the authentication i select that i want to sync only my e-mail and press ok. after a while my htc hero gives me an error that the account could not be created, no error numbers ore something else.
the strangest thing is that the authentication works fine.
does some one know what's going wrong. i followed a basic configuration and activated the use of mobile devices in the exchange device manager.

thanks so far

Rick
Post #: 1
RE: active sync not working - 5.Jan.2010 6:54:40 PM   
riicky90

 

Posts: 6
Joined: 5.Jan.2010
Status: offline
sorry wrong forum

(in reply to riicky90)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Mobility >> active sync not working Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter