• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

activesync and owa stopping working all the sudden...

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> activesync and owa stopping working all the sudden... Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
activesync and owa stopping working all the sudden... - 7.May2008 2:01:47 PM   
smpclient

 

Posts: 13
Joined: 15.Oct.2002
Status: offline
I have a single Power Edge Server 2900 4GB RAM
 
  • Windows Server 2008 Enterprise (Running as the DC, File Server, etc)
  • Exchange Server 2007 on the same server as a simple deployment, no edge transport
  • A Unix firewall with NAT publishing necessary ports to the single server.
 
 
Everything has been working fine for a week, got a Godaddy.com Turbo SSL Certificate and OWA and ActiveSync were working like a charm on all the Windows Mobile 5 and 6 phones.
 
I got a call from this client Monday saying that around 5:12pm the phones stopped recieving updates. Upon further investigation I found the OWA also wasn't working.
 
Things I have tried from reading posts so far:
 
1.) Restarted Server
2.) Uninstalled rollup update for SP1 for Exchange 2007
3.) Uninstall and reinstalled Client Access Role
 
Nothing has changed, this is the error OWA presents me with.
 
Any help is greatly appreciated. I will update this ticket to resolution for future reference...
 
 
 

body {font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size: .7em;color:black;}
p {font-family:"Verdana";font-weight:normal;color:black;margin-top: -5px}
b {font-family:"Verdana";font-weight:bold;color:black;margin-top: -5px}
H1 { font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size:18pt;color:red }
H2 { font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size:14pt;color:maroon }
pre {font-family:"Lucida Console";font-size: .9em}
.marker {font-weight: bold; color: black;text-decoration: none;}
.version {color: gray;}
.error {margin-bottom: 10px;}
.expandable { text-decoration:underline; font-weight:bold; color:navy; cursor:hand; }


Server Error in '/owa' Application.



Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".





<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.





<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>


< Message edited by smpclient -- 7.May2008 2:04:29 PM >
Post #: 1
RE: activesync and owa stopping working all the sudden... - 2.Jun.2008 5:50:22 PM   
romrunning

 

Posts: 50
Joined: 13.May2008
Status: offline
Check the Windows svr to see if any problems are seen at the console as well as the Event log.  I had a similar problem where w3wp.exe was crashing from a Mac trying to access it.  The Exchange Application Pool was stopped; starting it got me going again.

(in reply to smpclient)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Mobility >> activesync and owa stopping working all the sudden... Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter