• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

after RU3 SP2 issues with DAG failover and Active Sync with RPC http connections

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Mobility >> after RU3 SP2 issues with DAG failover and Active Sync with RPC http connections Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
after RU3 SP2 issues with DAG failover and Active Sync ... - 10.Sep.2012 2:59:19 PM   
modemqueen

 

Posts: 3
Joined: 2.Sep.2012
Status: offline
our setup

two datacenters

datacenter 1 information


DC1cas array
dc1cas1 cas and hub
dc1cas2 cas and hub


dcmail1 mailbox server



datacenter 2 information

DC2cas array

dc2cas1 cas and hub
dc2cas2 cas and hub


dcmail2 mailbox server


TMG which point all owa and http active sync to Datacenter 2 cas array. DC2 internet facing cas array

up until ru3 everything was fine but after the update.. tcpip connectivity was fine but anything http or rpc related to the outlook connector to mailboxes on DC1 mailbox was not able to work.. move mailboxes to DC2 and it was just fine. activesync was working in the same scenario.

ok so i found this kb article on fixing owa after ru3 and our scenario
http://support.microsoft.com/kb/2725008/en-us

alrighty i did that and connections worked after putting in the reg key and disabling owa on dc1 mailboxes in dc1 could connect via vpn or outside connection with outlook after the fact.. But activesync didn't work. the mailboxes that are in dc1 cannot connect with activesync now. if it is on dc2 that part works just fine.

So I completed removed virtual directory on dc1 cas1 and cas2 thinking ok like owa disable it.. no efffect. when it comes into dc2cas it cannot find the mailbox to verify.

for failover this is not good as i may have a way to get outlook email now but i have to get active sync functioning too.. any ideas?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2010] >> Mobility >> after RU3 SP2 issues with DAG failover and Active Sync with RPC http connections Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter