• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

default recipient policy not working - no mailbox created for new user

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> default recipient policy not working - no mailbox created for new user Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
default recipient policy not working - no mailbox creat... - 18.Jan.2005 9:28:00 PM   
zwbradley

 

Posts: 4
Joined: 14.Jan.2005
From: sf, ca
Status: offline
my default recipient policy, which has always created smtp and x400 email addresses, is no longer doing this when i create a new user. i've created a new policy, but that policy is not followed either.

i can still create both of these addresses manually', HOWEVER, these new users are NOT recognized when trying to set them up with outlook. i get "the name could not be resolved... could not be matched to a name in the addr. list".

if i go in and run the recipient update services (which are set to 'always run') now, might this fix the problem?? OR, will it just mess up all of the other users already set up and working?

any clue why/how this has changed? how to get the def. rec. policies to 'work' again?

i prev posted this with ex 2003, but i'm using ex 2000. also, it looks as if it may be the same prob as alex1000 posted.

thanks.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> default recipient policy not working - no mailbox created for new user Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter