• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

free/busy not showing up for new org

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> free/busy not showing up for new org Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
free/busy not showing up for new org - 21.Mar.2012 10:22:55 PM   
nuzzy

 

Posts: 14
Joined: 26.Nov.2001
From: NH, USA
Status: offline
Hello,

We are in the process of 2003-2003 Exchange cross forest migration. I have the interorg repl tool working and users in the target forest (xyz.com) can see the free/busy data from the source forest (abc.com). However, users in the source cannot see the migrated mailboxes free/busy time. The only time I can fix this is with the 'outlook /cleanfreebusy' command on the migrated outlook clients. I have 1000 mailboxes I need to migrate and don't want to run this for EVERY migrated user.

Is there a way to fix this easily without having all the users run the /cleanfreebusy command?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> free/busy not showing up for new org Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter