• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ldap not installed on w2003 w/exchange 2003?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> ldap not installed on w2003 w/exchange 2003? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ldap not installed on w2003 w/exchange 2003? - 5.Dec.2011 9:21:16 AM   
jjj0923

 

Posts: 23
Joined: 13.May2010
Status: offline
I went to create a CA on  a freshly installed exchange 2003 system and am getting this error when I attempt to create a Recipient Connection Agreement for my new Exchange 2003 server.

For the windows Server information I enter the name of my domain controller.with Kerberos as the authentication in the format domain\user and I connect fine.

In the Exchange Server Information Block I enter:
Server: exchange2003 (which is the name of my new exchange 2003 server)
Connect as: domain\user & password and it takes it.

When I click apply I get this error:

Unable to contact the Exchange Server, please confirm blah, blah, blah...
ID no: c103aa1d
Microsoft ADC Management.

when I lookup that error on the Microsoft Tech Net site it says if you also have a 5.5 server running (which I do) to change the ldap port number on the 5.5 server to port 380 from 379 - which I did.... but I am still getting this error.

One thing I did notice which bothers me is that on my 5.5 LDAP shows up int he protocols, but LDAP does not show up in the list of protocols on my freshly installed Exchange 2003 Server.

any ideas here folks?

thanks in advance.

< Message edited by jjj0923 -- 5.Dec.2011 9:38:12 AM >
Post #: 1
RE: ldap not installed on w2003 w/exchange 2003? - 5.Dec.2011 11:58:35 AM   
jjj0923

 

Posts: 23
Joined: 13.May2010
Status: offline
I read here the dcpromo must be run after changing to port 390.

http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1432264

any comments on this? does this make sense?

(in reply to jjj0923)
Post #: 2
RE: ldap not installed on w2003 w/exchange 2003? - 5.Dec.2011 1:48:24 PM   
jjj0923

 

Posts: 23
Joined: 13.May2010
Status: offline
any help at all folks?

any ideas?

I even nuked the ca on my exchange 5.5 server to see if it was interfering, but I still get the error.

????

(in reply to jjj0923)
Post #: 3
RE: ldap not installed on w2003 w/exchange 2003? - 5.Dec.2011 2:20:35 PM   
jjj0923

 

Posts: 23
Joined: 13.May2010
Status: offline
37 views and no replies - looks like I stumped the experts....

(in reply to jjj0923)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> ldap not installed on w2003 w/exchange 2003? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter