• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Lost my 'Exchange Administrator' tool

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Migration >> Lost my 'Exchange Administrator' tool Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Lost my 'Exchange Administrator' tool - 20.Apr.2002 3:18:00 AM   
reez

 

Posts: 1
Joined: 20.Apr.2002
From: los angeles
Status: offline
Greeting

I m trying to do migration upgrade from SBS 4.5 to SBS 2000 (on another server). Last week I used the exmerge.exe to move mailbox and was able to get the Exchange 2000 running.

Today my old server was infected with virus, and I deleted some files. I ran the exmerge.exe. It failed to run, saying Exchange Administrator was not found in the old server.

I clicked start - program - ms exchange - ms exchange admistrator. it didnt run. I got the OPEN WITH box, asking what program should I associate admin.vxe.

So really I m stuck. How can I open the admin.vbe or how can I restore my mail box to the new server. Does any good souls out there who can help me?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Migration >> Lost my 'Exchange Administrator' tool Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter