• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exchange forestprep error

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Migration >> Exchange forestprep error Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exchange forestprep error - 11.Nov.2004 2:53:00 AM   
swnz

 

Posts: 19
Joined: 14.Apr.2004
From: NZ
Status: offline
Hi Everyone,

I've been working through the "Migration Exchange 2000 to Exchange 2003 on new hardware" tutorial, however once I start to run the Exchange 2003 forest prep, it errors around 75% of the way through the process and gives the following error:
"Setup failed while installing sub-component Microsoft Exchange Organization-Level Container Object with error code 0x8007001F (please consult....)"

Looking through the exchange installation logs, the last entry states:

CComBOIFacesFactory::QueryInterface (f:\titanium\admin\src\udog\bo\bofactory.cxx Error Code 0x80004002 (16386): No interface.

Any ideas what we're doing wrong?
Post #: 1
RE: Exchange forestprep error - 23.Nov.2004 8:11:00 PM   
rytmehans

 

Posts: 848
Joined: 10.Jul.2004
From: Denmark
Status: offline
Hi,

Try to post last 20 lines of the exchange setup log. The line you posted is a standard line.

(in reply to swnz)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Migration >> Exchange forestprep error Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter