Reinstall/repair - help wanted (Full Version)

All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation



Message


message2me -> Reinstall/repair - help wanted (12.Feb.2004 10:44:00 AM)

Hi,

My provider said, that it make sense so reinstall the Exchange 2003 by using the same configuration (not forestprep- I would like to use the curtent settings). After running the setup for the "first installation" there are no options to go forward. Every needed componend are selected and so teh reinstall doesn't work.

Do you have any idea for me? The reinstall is nessesary because some internal links (e.g. OWA) don't work very well.

Who can help?

Thx in advance, friends....




Henrik Walther -> RE: Reinstall/repair - help wanted (12.Feb.2004 10:52:00 AM)

You should run "Setup.exe" from the CD, then choose "Reinstall" in the installation menu.




message2me -> RE: Reinstall/repair - help wanted (12.Feb.2004 11:01:00 AM)

Hi,
Thx for your answer. There are no option during the setup from CD. I'm using the German version and I can access a setup menue (e.g. with forestprep and so on).

Are there a option to run setup in a DOS modus/CMD with caracters like \xy ?

Thx.....




Henrik Walther -> RE: Reinstall/repair - help wanted (12.Feb.2004 11:10:00 AM)

What if you run the Setup.exe directly from the i386 folder on the E2K3 CD ?




message2me -> RE: Reinstall/repair - help wanted (12.Feb.2004 11:44:00 AM)

Hi Henrik,

the same situation. I get the installation menue w/ the reinstall option. I can only choose "First E2K3....". After using this option I get an overview with components are already installed. The option to forward is not active. That means all components are alreday installed.

Thx for your commends...




Page: [1]