• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Error when using Exmerge

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Error when using Exmerge Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Error when using Exmerge - 10.Jun.2004 3:29:00 PM   
nubianbabe

 

Posts: 80
Joined: 22.Mar.2004
From: caribbean
Status: offline
Hi

When I try to use the Exmerge application I receive the following error

"Error opening message store (MSEMS). Verify that the Microsoft Exchange Information Store service is running and that you have the correct permissions to log on. (0x8004011d)"

All the services are started, I am trying to move a users PST onto the Exchange server. Why would I get this error and what would I have to do to resolve the issue.

Please help.

Thanks
Post #: 1
RE: Error when using Exmerge - 11.Jun.2004 8:57:00 PM   
mark@mvps.org

 

Posts: 6811
Joined: 9.Jun.2004
From: Philadelphia PA
Status: offline
There are a few possibilities on this one. Suggest you start at this one: http://support.microsoft.com/?id=322312 it's got links to the next steps. Please advise how you get on and if no dice, what you tried and what happened when you tried it.

(in reply to nubianbabe)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> Error when using Exmerge Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter