• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

x.400 address - do I need it?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> x.400 address - do I need it? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
x.400 address - do I need it? - 2.Apr.2004 8:52:00 PM   
douglas168

 

Posts: 61
Joined: 4.Mar.2004
From: USA
Status: offline
I am 2 Exchange 2003 server running in one domain and one site. When I lookup on the email addresses for all my users, I see an address of X.400 (c=US;a=;p=CompanyName;o=Exchange).

My questions are
1- Do I this type of email address? It seems users can send and receipt inside and outside email with or without it?

2- Occasionally, users have problem sending email out inside our GAL and get 'destination email system is unknown or invalid' error message. Close Outlook and reopen it. They can send out again. Is X.400 address causing the problem?

Appreciate the help,
Douglas
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> x.400 address - do I need it? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter