• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Diagnostic-Code 571 and 503

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> Diagnostic-Code 571 and 503 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Diagnostic-Code 571 and 503 - 24.Aug.2004 9:17:00 PM   
Cremidas

 

Posts: 1
Joined: 24.Aug.2004
From: Los Angeles, California
Status: offline
Occasionally senders of e-mails to our MS EXchange Server 2003 get the following Exhange Server automated reply (IP address below has been changed by me). What is causing this error? See below:

Registeredsite Postmaster

----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <peter@cremidas.com>
(reason: 571 from 204.202.xxx.xxx We do not relay)

----- Transcript of session follows ----- ... while talking to mail-fwd.mx.sbc-webhosting.com.:
>>> DATA
<<< 571 from 204.202.xxx.xxx We do not relay
554 5.0.0 Service unavailable
<<< 503 Bad sequence of commands
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> General >> Diagnostic-Code 571 and 503 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter