• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA login screen not fully loading

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Outlook Web Access >> OWA login screen not fully loading Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA login screen not fully loading - 13.Jul.2004 1:09:00 AM   
dfry63

 

Posts: 4
Joined: 28.Mar.2004
From: NY
Status: offline
The login screens graphics do not display properly and on the bottem status bar you see exchweb/controls/preload.htm coninuously flashing. I am able to login properly but the appearance is very unprofessional. Any ideas?
Of course I would also love to know why ISA server is blocking new mail notifications, they work fine on the internal network. Thanks

Dwayne
Post #: 1
RE: OWA login screen not fully loading - 13.Jul.2004 1:28:00 AM   
dfry63

 

Posts: 4
Joined: 28.Mar.2004
From: NY
Status: offline
I found the answer to both of my questions, I did not have anonymous access checked on the exchweb folder.

(in reply to dfry63)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Outlook Web Access >> OWA login screen not fully loading Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter