• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

DSINTEG error

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> DSINTEG error Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
DSINTEG error - 4.Oct.2005 1:59:00 PM   
JohnnyH

 

Posts: 35
Joined: 2.Sep.2005
From: US
Status: offline
I currently have a test lab setup with Exchang 5.5 SP4
running on a Windows 2000 Server SP4 in a Windows 2003
domain.  I am trying to migrate to Exchange 2003.

I have ran all the pre-tasks to installing Exchange
2003 and then installed Exchange 2003.  On the
post-tasks of Exchange 2003 I ran DSInteg and came
back with the following error:

********* e2k ds integ began on 10/03/2005 at 13:04:25
(gc = netdc3, version = 6.5.0)

--------> Config results from (objectClass=*) ...

DN = CN=Microsoft System
Attendant,CN=MAIL2003,CN=Servers,CN=SCC-INC,CN=Administrative
Groups,CN=Static Control Components,CN=Microsoft
Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=scc-inc,DC=com
object-class = top$exchangeadminservice
The system attendant contains no proxy addresses
(proxyAddresses)
The system attendant contains no primary SMTP
address (mail)
The system attendant contains no primary X400
address (textEncodedOrAddress)

DN = CN=Public Folder Store (MAIL2003),CN=First
Storage
Group,CN=InformationStore,CN=MAIL2003,CN=Servers,CN=SCC-INC,CN=Administrative
Groups,CN=Static Control Components,CN=Microsoft
Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=scc-inc,DC=com
object-class = top$msexchmdb$msexchpublicmdb
The public mdb contains no proxy addresses
(proxyAddresses)
The public mdb contains no primary SMTP address
(mail)
The public mdb contains no primary X400 address
(textEncodedOrAddress)

DN = CN=Microsoft
DSA,CN=MAIL2003,CN=Servers,CN=SCC-INC,CN=Administrative
Groups,CN=Static Control Components,CN=Microsoft
Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=scc-inc,DC=com
object-class = top$msexchsitereplicationservice
The srs contains no proxy addresses (proxyAddresses)
The srs contains no primary SMTP address (mail)
The srs contains no primary X400 address
(textEncodedOrAddress)

********* finished verifying 630 objects on 10/03/2005
at 13:04:30

********* e2k ds integ began on 10/03/2005 at 13:04:45
(gc = netdc3, version = 6.5.0)

--------> Recipient results from (mailNickname=*) ...

DN = CN=John Houser,CN=Users,DC=scc-inc,DC=com
object-class = top$person$organizationalperson$user
The user is mailbox enabled and does not contain an
account control (msExchUserAccountControl)

I got this entry for all of the mailboxes.  I checked
the msExchUserAccountControl attribute in the ADSI
Users and it is set to <Not Set>.  I have researched
this issue and have some people have the same issue
but no resolutions posted.

I installed Exchange 2003 SP1 on the Exchange 2003
server.  Have I missed something?  Is there a process
I need to run to set the msExchUserAccountControl to
0?  I can only move mailboxes if I manually change the
attribute to 0.

If I try to move a mailbox without changing the
attribute I get the following error:

0xc1041724
An internal processing error has occurred.  Try
restarting the Exchange System Manager or the
Microsoft Exchange Information Store service, or both.

Can anyone point me in the right direction?  Any help
would be greatly appreciated.

If you need any more information please let me know. 

Thanks,

John
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Installation >> DSINTEG error Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter