• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

1 user gets HTTP 404 error

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> 1 user gets HTTP 404 error Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
1 user gets HTTP 404 error - 12.Oct.2005 8:56:01 PM   
nybiztech

 

Posts: 1
Joined: 26.Sep.2005
Status: offline
One user on my Exchange 2k server cannot access OWA and gets:

The page cannot be found
HTTP 404 file not found

Right after the prompt for username and password. I even tried having him
use DOMAIN\USERNAME. But other users don't have this issue. Any ideas?
Post #: 1
RE: 1 user gets HTTP 404 error - 27.Oct.2005 6:07:58 PM   
npatang

 

Posts: 83
Joined: 17.Oct.2005
Status: offline
CHeck it in the OWA VD if annoymous access is enable please disable it.


_____________________________

Thanks
Npatang

(in reply to nybiztech)
Post #: 2
RE: 1 user gets HTTP 404 error - 25.Nov.2005 5:36:21 PM   
lenny

 

Posts: 22
Joined: 7.Nov.2005
Status: offline
this is probably solved by now but if not check below link:

http://support.microsoft.com/kb/293386

(in reply to npatang)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> 1 user gets HTTP 404 error Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter