• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Admin Messages

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Server Security >> Admin Messages Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Admin Messages - 10.Nov.2005 9:45:23 PM   
ITDir

 

Posts: 3
Joined: 10.Nov.2005
Status: offline
I seem to have a small problem (at least that's what I believe is going on). I am running Microsoft Exchange 2000 Server (SP3) on Windows 2000 Server (SP4). Recently I upgrade my antivirus & antispam to Symantec AntVirus Corporate Edition with Groupware Protection. It comes with Symantec Mail Security v4.6 (e-mail scanning and antispam). I have noticed that admin@<domain>, postmaster@<domain>, administrator@<domain> is sending messages to the internal users.

I have also gone through the document which goes about showing how to make sure the Exchange server isn't open relay. Everything seems fine according to the document.

Can anyone help me in figuring this out?

Many Thanks.

ITDir
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Server Security >> Admin Messages Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter