• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

General OWA Recommendations

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> General OWA Recommendations Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
General OWA Recommendations - 3.Aug.2006 4:01:49 PM   
intech2

 

Posts: 5
Joined: 3.Aug.2006
Status: offline
Greetings!

I have a single static IP running the following individual boxes:
1) Domain Controller
2) Web Server
3) Exchange Server(exchange 2000 server enterprise ed.)
(all boxes running Windows 2000 Server).

Everything is up and running perfectly, except for OWA. What I would like to do, since I have only 1 static IP, is run OWA from my webserver, without having to install exchange on that box. I have attempted to add a virtual directory to my webserver to the ExchWeb folder to no avail.

Can anyone point me to some good tutorials on doing this?

My gratitude ahead of time!
Post #: 1
RE: General OWA Recommendations - 3.Aug.2006 11:28:28 PM   
Lancy

 

Posts: 222
Joined: 24.Feb.2006
Status: offline
create a virtual directory and select redirection to a URl. in URL enter the http://exchangeservername or ip address/exchange.


(in reply to intech2)
Post #: 2
RE: General OWA Recommendations - 15.Aug.2006 7:02:55 PM   
intech2

 

Posts: 5
Joined: 3.Aug.2006
Status: offline
Okay, The virtual directory isn't working either...

This is what I currently have configured:

1) Router-Port xx forwarded to my exchange server.
2) IIS listening on specified port xx
3) ESM-Under the exchange virtual server I have the following checked: Allow anonymous access, Basic Authentication, Windows Integrated Authentication.

I can access and use OWA from my network just fine at: http://server_name:port/exchange

When I attempt to access OWA externally I can reach the default web page at http://i.p._address:port
When I attempt to access OWA itself at http://i.p._address:port/exchange I do get prompted for username, password and domain. I have tried every conceiveable confirguration of such but it continues to prompt for username. password and domain.

Any ideas?

My gratitude ahead of time...

(in reply to Lancy)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> General OWA Recommendations Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter