• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

550 5.7.1 Unable to relay for ...

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Exchange 2003 SBS >> 550 5.7.1 Unable to relay for ... Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
550 5.7.1 Unable to relay for ... - 26.Oct.2006 6:35:51 AM   
alexbohner

 

Posts: 1
Joined: 26.Oct.2006
Status: offline
Hi All,

I am having a very strange problem with my SBS2003 SP1 Exchange server component I hope someone can help me with.

This server has been installed for approx 2 years.  I have about 20 user accounts and 25 email addresses routing to those accounts.  Recently, one of those 20 accounts stopped sending email, with the return message: "550 5.7.1 Unable to relay for accountname".  The strange thing is that all accounts on the server can successfully receive messages, and all accounts, except this one, can successfully send messages. 

This single account is the only one having trouble.  It has worked fine for the better part of 2 years, but just started failing about a month ago.  The problem account has domain admin credentials, and nothing should have changed on either the server, or this individual account, except the monthly MS patches.

I am completely lost here, and hope that someone knows what may be happening.  Any help is greatly appreciated!

Thanks,
Alex
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Exchange 2003 SBS >> 550 5.7.1 Unable to relay for ... Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter