• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Cannot log in to OWA ! !

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Cannot log in to OWA ! ! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Cannot log in to OWA ! ! - 12.Jan.2007 5:18:58 PM   
Smohrman

 

Posts: 32
Joined: 17.May2006
Status: offline
Hi Team,

We're using Exchange 2003, OWA on Exchange 2003 server.  The OWA Login page comes up fine both from the LAN and the Inet.  When you put in your credentials, it just blanks them out.  There is no error, it just takes the sign-in credentials, blanks them out, and leaves you there at the login page.

This worked a few days ago.  We've not applied any patches or upgrades to Exchange or IIS to my knowledge.  There have been Mcafee AV upgrades, but I tried loggin in with Mcafee disabled and same thing.

Any idea where to start?

Thanks,
Smohrman
Post #: 1
RE: Cannot log in to OWA ! ! - 12.Jan.2007 5:29:22 PM   
Smohrman

 

Posts: 32
Joined: 17.May2006
Status: offline
I'm sorry team, I posted to the W2K forum and meant to post to the W2K3 forum.  My bad.

Smohrman

(in reply to Smohrman)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Cannot log in to OWA ! ! Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter