• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

SMTP QUIT Command prob

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> SMTP QUIT Command prob Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
SMTP QUIT Command prob - 9.Feb.2007 7:10:09 AM   
dabwang12

 

Posts: 31
Joined: 12.Oct.2005
Status: offline
hi there, we have a WIN Server 2003 that acts as a SMTP gateway.  it does
have some anti spam software on there but i dont think this is causing the
issue.  one of our clients cant send emails to our domain.  even when they
try to telnet to us they can connect but it seems they issue the QUIT command
straight away. all i see in our SMTP logs is this

2007-02-09 11:39:11 217.23.**.*** - SMTPSVC1 LSR-GW3 10.23.***.** 0 QUIT - -
240 4360 69 4 0 SMTP - - - -

i have found another person with the same issue, his post is here

http://groups.google.co.uk/group/microsoft.public.exchange.connectivity/browse_thread/thread/acf619b4ccef9cdc/9af62320d279199c?lnk=st&q=SMTP+-+quit+after+helo&rnum=3&hl=en#9af62320d279199c

any idea, it only seems to be one client that is effected

thanks

Nigel
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> SMTP QUIT Command prob Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter