• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

One user get's weird error when logging in

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> One user get's weird error when logging in Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
One user get's weird error when logging in - 13.Feb.2007 9:13:30 AM   
inspectorgadjet

 

Posts: 18
Joined: 12.Aug.2006
Status: offline
Hi,

One of my users who connects using OWA is receving an error when he logs in. He signs in and it gets to the screen where you choose your language and time zone. When he choose one and continues, he gets the following error:


Request
Url: https://exchangeserver:443/owa/lang.owa
User host address: 192.168.0.132
Exception
Exception type: System.NotSupportedException
Exception message: Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.
Call stack
System.Globalization.CultureInfo.CheckNeutral(CultureInfo culture)
System.Globalization.CultureInfo.get_DateTimeFormat()
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.UserOptionPropertyValidationUtility.ValidateDateTimeFormat(Object value, String defaultFormat)
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.UserOptions.Load(IList`1 properties)
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.UserOptions.LoadAll()
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.DispatchLanguagePostLocally(OwaContext owaContext, OwaIdentity logonIdentity, CultureInfo culture, String timeZoneKeyName, Boolean isOptimized)
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.DispatchLanguagePostRequest(OwaContext owaContext)
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.PrepareRequestWithoutSession(OwaContext owaContext, UserContextCookie userContextCookie)
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.InternalDispatchRequest(OwaContext owaContext)
Microsoft.Exchange.Clients.Owa.Core.RequestDispatcher.DispatchRequest(OwaContext owaContext)
System.Web.HttpApplication.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()
System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

Anyone know how to fix it?

< Message edited by inspectorgadjet -- 13.Feb.2007 9:29:53 AM >
Post #: 1
RE: One user get's weird error when logging in - 13.Feb.2007 3:52:40 PM   
inspectorgadjet

 

Posts: 18
Joined: 12.Aug.2006
Status: offline
I'd also like to mention that this user is not and has never been a member of the administrators group and I have checked that they have "Allow inheritable permissions..." checked in security.
It's basically a final Exchange 2007 install which I upgraded from the beta. All users existed before I upgraded, and I have tested that every other user can access owa except this one.

(in reply to inspectorgadjet)
Post #: 2
RE: One user get's weird error when logging in - 17.Feb.2007 3:34:36 PM   
tjdougherty

 

Posts: 3
Joined: 13.Feb.2007
Status: offline
Same results on other computers?
Same results on othe Browsers ?

(in reply to inspectorgadjet)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2007] >> Outlook Web Access >> One user get's weird error when logging in Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter