• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Information Store Auto-Start Failure

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Exchange 2003 SBS >> Information Store Auto-Start Failure Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Information Store Auto-Start Failure - 24.May2007 11:51:33 AM   
BeansDad

 

Posts: 2
Joined: 24.May2007
From: Cleveland, Ohio
Status: offline
Greetings!

I have a few clients with SBS 2003 all up to current service pack levels. The strange thing that is happening is: The information store is not auto-starting with the server, if you go in after the server boots, the information store starts without any problem.

Hopefully someone here has had the same issue, and can lend a helping hand.

Thank you in advance for any insight.
Post #: 1
RE: Information Store Auto-Start Failure - 24.May2007 11:56:09 AM   
uemurad

 

Posts: 8232
Joined: 7.Jan.2004
From: California, USA
Status: offline
Confirm that the service is set to Automatically start.
Are you seeing the service start attempt in the System Event log?  Are you seeing any errors or warnings associated with this service?

_____________________________

Regards,

Dean T. Uemura
Microsoft MVP - Exchange (2007-2011)
exchangeguy.blogspot.com
uemurad@yahoo.com

(in reply to BeansDad)
Post #: 2
RE: Information Store Auto-Start Failure - 24.May2007 12:10:45 PM   
BeansDad

 

Posts: 2
Joined: 24.May2007
From: Cleveland, Ohio
Status: offline
Thank you for the response, yes the service is set to auto-start and I checked all of the info. included in the Microsoft support log #KB285116. I do get the infamous message on boot that at least one service failed to start, but naturally nothing in the log files correlates to a service not starting. The really strange part of this problem, is it seemed to spread through my client servers over the past two months. First one had the prblem, then two, then three and now four have the same issue.

(in reply to uemurad)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Exchange 2003 SBS >> Information Store Auto-Start Failure Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter